Milanović: Moramo postići kompromis za ustavne promjene 

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Milanović: Moramo postići kompromis za ustavne promjene 
14.02.2010.
u 14:20
Moramo postići kompromis unutar kojeg ćemo živjeti i djelovati, rekao je jutros u Puli predsjednik SDP-a Zoran Milanović odgovarajući na novinarsko pitanje o dogovorima o ustavnim promjenama.
Pogledaj originalni članak

PULA - Ustavne promjene posao je kojem smo od početka pristupili ozbiljno i s dobrim najmjerama jer se time na bavimo svakog tjedna. Moramo postići kompromis unutar kojeg ćemo živjeti i djelovati, rekao je jutros u Puli predsjednik SDP-a Zoran Milanović odgovarajući na novinarsko pitanje o dogovorima o ustavnim promjenama.

Na pitanje ima li oporba kakav plan za borbu protiv rasta nezaposlenosti, rekao je kako Hrvatska ima neizdrživu javnu potrošnju neučinkovitu birokraciju i skupu državnu upravu koja guši sve ostalo.

- Racionalna i jeftinija država, jača lokalna samouprava i više autonomije te odgovornosti hrvatskim regijama ne znači dezintegraciju države, već njeno jačanje upravo na pozicijama gdje je najjača - to su njeni ljudi, gradovi, općine i županije, poručio je Milanović.

Naime, Milanović je u Puli s članovima IDS-a slavio 20 godina te stranke. Održavaju se i izbori se predsjednika stranke, a jedini kandidat je i dosadašnji predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

OK
okokučnopišalo
14:52 15.02.2010.

\"Pljaćkaška privatizacija je socijalistička demagogija\"! Netko reće i ostane živ. Joj da blentavost može boljeti neki bi galamili cijeli dan i noć!

BA
baš
14:29 14.02.2010.

To što je naveo Milanović je u redu. Samo sada treba pojasniti kako do toga doći. Možda je malo previdio da treba manje JLS (jer upravo su oni generatori potrošnje) ali ostalo je dobro za početak.

TE
tepčin
15:06 14.02.2010.

KONAČNO! Kojeg li spametenog človeka!? Koje li mudrosti? Pa kako ga je jedan Bandić mogao prešišati? Ja bih njega za savjetnika, neznam, možda Friščiću...?