split

Michel Nakić ponovno prijavljen zbog obiteljskog nasilja

Foto: Boris Ščitar
Michel Nakić ponovno prijavljen zbog obiteljskog nasilja
05.05.2010.
u 12:11
U ožujku 2008. sukobio se se s Adilom Buljakuom, ocem svoje tada 16-godišnje djevojke.
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Michel Nakić (37) ponovno je prijavljen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, zanemarivanja djece i povrede dužnosti uzdržavanja. Policija sumnja da je od svibnja 2007. godine presretao svoju bivšu suprugu, verbalno i fizički je napadao i prijetio joj ubojstvom.

Udarao ju je rukama i nogama po tijelu, a smrću joj je prijetio i preko kćeri. Alimentaciju nije plaćao od studenog 2008. godine.

Nakić je prikupio više od 100 kaznenih prijava uglavnom za teške krađe, krađe, razbojstva, nasilničko ponašanje u obitelji, nanošenje teških ozljeda, pa čak i za ubojstvo iz 1993. godine.

U ožujku 2008. sukobio se se s Adilom Buljakuom, ocem svoje tada 16-godišnje djevojke. Otac je podivljao kada je doznao da mu se kći viđa s njim. Nju je udario stolcem po leđima, a na Nakića i njegova kuma nasrnuo je sjekirom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.