Nesreća kod Bajakova

Rumunj poginuo u sudaru s kombijem u kojem su bili srpski državljani

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Rumunj poginuo u sudaru s kombijem u kojem su bili srpski državljani
18.02.2019.
u 08:31
PU Vukovarsko-srijemske donijeli su detalje jučerašnje prometne nesreće koja se, oko 17 sati, dogodila u blizini MGCP, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradalo dok je sedam osoba ozlijeđeno
Pogledaj originalni članak

PU Vukovarsko-srijemske u priopćenju za javnost donijeli su detalje jučerašnje prometne nesreće koja se, oko 17 sati, dogodila u blizini MGCP, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradalo dok je sedam osoba lakše ili teže ozlijeđeno. Prema navodima policije 49-godišnji državljanin Rumunjske upravljao je osobnim automobilom rumunjskih registarskih oznaka te se kretao auto-cestom iz smjera graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Županje.

 

 

- Prilikom prestrojavanja u prometnu traku nije se uvjerio da to može izvesti bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu te je došlo do udara kombi vozila u osobno vozilo. Od posljedica prometne nesreće 49-godišnji vozač osobnog vozila smrtno je stradao dok su putnici u osobnom vozilu također ozlijeđeni (jedan lakše i jedan teže), navode iz policije.

 

U kombi vozilu talijanskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo se pet državljana Srbije jedna osoba je teže ozlijeđena, dok su ostali putnici lakše ozlijeđeni. Ozlijeđene osobe su prevezene u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje im je ukazana liječnička pomoć. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica.

 

>>Prometna nesreća u Slavonskom Brodu

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JE
jejeee
09:02 18.02.2019.

srbi i slucajno ubijaju.