Riješili slučaj

Metkovčanin pobjegao iz apratmana i pokrao Francuza

Foto: Arhiva/PIXSELL
Metkovčanin pobjegao iz apratmana i pokrao Francuza
14.10.2010.
u 11:58
Nakon dva i pol mjeseca policajci su uhitili 29-godišnjeg mladića i osumnjičili ga za prijevaru i krađu.
Pogledaj originalni članak

PRIMOŠTEN - Metkovčanin (29) uhićen je dva i pol mjeseca nakon što je ovoga ljeta na plaži u Primoštenu pokrao francuskog turista te pobjegao iz unajmljenog apartmana bez da je platio račun za smještaj. Kako kažu u PU šibenskoj, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Metkovića osumnjičenom za kazneno djelo prijevare na štetu 42-godišnjaka iz Primoštena i kazneno djelo krađe na štetu 48-godišnjeg francuskog državljanina.

Metkovčanin je osumnjičen da je od 26. srpnja do 3. kolovoza 2010. godine u Primoštenu boravio u apartmanu 41-godišnjeg Primoštenca i nije mu platio račun u iznosu od 2880 kuna. U to doba, točnije 1. kolovoza, u uvali Mala Lučica u Primoštenu, na plaži devastiranog hotela, Metkovčanin je francuskom turistu ukrao torbu s 420 kuna, 600 eura i osobnim predmetima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kreont
12:17 14.10.2010.

Ovakva krađa mu se ne isplati.