Pričigin

Mesić će preuzeti Prvu PričeST, a Šukeru nagrada stiže poštom

Foto: 'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Mesić će preuzeti Prvu PričeST, a Šukeru nagrada stiže poštom
25.03.2010.
u 20:35
Izjava bivšeg predsjednika "Nikada ja nikoga iz Podravke nisam zvao", svrstana u kategoriju stvarnosnih priča, dobila je najviše glasova.
Pogledaj originalni članak

Stjepan Mesić je Prvopričesnik, odnosno dobitnik Pričiginove nagrade za najbolju priču u prošloj godini. Izjava bivšeg predsjednika "Nikada ja nikoga iz Podravke nisam zvao", svrstana u kategoriju stvarnosnih priča, dobila je najviše glasova te je na otvaranju Pričigina Mesić proglašen pobjednikom prve PričeSTi.

Ministar Ivan Šuker, koji je sa svojom izjavom "Spasit ćemo se novim porezima i kreditima" tri tjedna bio na čelnoj poziciji, a onda u jednome danu izgubio na prvi pogled nedostižno vodstvo, dobit će utješnu prvu PričeST.

Bivši predsjednik bez ustručavanja dolazi osobno uzeti zasluženi trofej koji će mu biti uručen večeras. Šuker će svoju nagradu dobiti poštom.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
milic
01:10 26.03.2010.

Mesic mora da je vlsnik jednog dijela Vecernji.hr + jer VL-t stalno mazutira Mesica na ovim stranicama.