udomljava se

Meko i baršunasto krzno malene Žuži čezne za nježnim dodirom

Foto: Privatni album
Žuži
Foto: Privatni album
Žuži
Foto: Privatni album
Žuži
Foto: Privatni album
Žuži
03.05.2016.
u 20:59
Pogledaj originalni članak

Gdje je Žuži živjela i otkud je došla prije nego su je pronašli na kraju sela u blizini Rijeke, na rubu šume, nitko ne zna.

Imala je Žuži i društvo, čupavog Freddyja, koji je udomljen vrlo brzo nakon što su spašeni od višemjesečnog života u prirodi. Dobili su priliku za bolji život, a Freddy se zasad bolje snašao. Žuži svoje udomitelje čeka kod tete čuvalice. U njezin dom stigla je okupana i mirišljava, morala se voziti i autom, upoznala je puno ljudi i bila na puno ruku. I sve to podnijela je bez problema. Žuži je malena, a njezino meko i baršunasto krzno čezne za nježnom rukom koja će je maziti. Slaže se s drugim psima i macama i u svoj dom donosi samo ljubav. Teta čuvalica kaže da Žuži ide samo ljudima koji će se brinuti za nju cijelog života.

Ima oko jednu i pol godinu, za ostale informacije zovite na 097/63-63-293 ili 099/25-18-904.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.