Ruža Tomašić na županijskom zboru u Požegi

"Međunarodni sud može pravedno riješiti granicu sa Slovenijom"

Foto: Duško Mirković
"Međunarodni sud može pravedno riješiti granicu sa Slovenijom"
17.11.2009.
u 18:31
Predsjednica Tomašić kazala je da za njih ne postoji Arbitražni sporazum nego da se pitanje granice sa Slovenijom treba rješavati isključivo na međunarodnom sudu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević svojim članovima dat će naputak da u prvom krugu predsjedničkih izbora glasuju po svojoj savjesti - kazala je Ruža Tomašić, predsjednica te stranke na večerašnjem županijskom zboru stranke u Požegi.

Predsjednica Tomašić kazala je da za njih ne postoji Arbitražni sporazum nego da se pitanje granice sa Slovenijom treba rješavati isključivo na međunarodnom sudu, pogotovo kada se zna što je Slovenija sebi zacrtala još 1992. i 1993. godine.

- Zna se što oni žele i zna se da oni to ne mogu dobiti, a to mi jedino možemo dokazati tako da idemo na međunarodni sud - istaknula je predsjednica Tomašić dodajući da je njihov program tri "O", odnosno obitelj, obrazovanje i obrana od izdaje nacionalnih interesa i rasprodaje.

Za prvog predsjednika županijskog ogranka HSP-a dr. Ante Starčević u Požeško-slavonskoj županiji izabran je dr. Radoslav Galić koji je prije toga obnašao istu dužnost, ali u HSP-u.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

VU
Vukovar91
18:46 17.11.2009.

GLASAJTE ZA TUDJMANA,MIROSLAVA I ONDA JE SVE RIJESENO!!!!! Nikakve price,pricice i bajke Hrvatima..zna se tko misli dobro nama ili ?

OB
-obrisani-
21:13 17.11.2009.

Svaka čast Ruži, jedna od rijetkih časnih i poštenih političarki.

LU
Lujo123
23:35 17.11.2009.

Potpisujem!