otvorio dušu

Matthäus: Na SP-u 1982. jedva smo stajali na nogama od orgijanja!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Matthäus: Na SP-u 1982. jedva smo stajali na nogama od orgijanja!
11.10.2012.
u 19:35
“Treba izdržati prvih 15 minuta utakmice, poslije toga svjež zrak i fizički napor unište mamurnost”, otkriva bivši član elfa
Pogledaj originalni članak

“Iako smo odigrali uspješan turnir, Svjetsko prvenstvo 1982. u Španjolskoj više pamtim po pijankama i orgijama. Mnogi treninzi bili su otkazani jer neki igrači nisu mogli izaći iz kreveta. Nismo pili – lokali smo. U hotelu su bile organizirane modne revije, a neki iskusniji igrači nisu izlazili iz soba u kojima su bili s manekenkama. Jupp Derwall bio je pravi trener za takve igrače”. Isječak je to iz biografije “Sve ili ništa” Lothara Matthäusa (51), koji je dva puta bio izabran za najboljega svjetskog nogometaša.

Opisao je bivši nogometaš Bayerna i Intera i kako su posjećivali bordele prije utakmica. Jednom prigodom sa suigračima se vratio iz bordela u šest sati ujutro, a na treningu reprezentacije bio je već u 11.

“Sjedili smo mirno, ništa ne sluteći, kada nam je prišao Franz (tadašnji izbornik Beckenbauer, op.a.) i zaurlao na mene:

– Bez tebe ništa ne može proći! Uključi već jednom taj mozak! Sasuo mi je sve psovke koje je znao, ali ne zbog toga jer sam bio u bordelu, nego jer sam ondje bio u trenirci sa znakom nogometnog saveza DFB – napisao je Matthäus.

Ljepotice i alkohol glavni su motivi biografije, a Matthäus priznaje da je na terenu nekada jedva stajao na nogama poslije pijanki i orgija.

– Treba samo izdržati prvih 15 minuta, poslije toga svježi zrak i fizički napor unište mamurluk – napisao je Lothar Matthäus.

>>Matthäusov Big Brother: Kamere ne smiju samo pod tuš i u spavaću!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

AU
autoritet
21:08 11.10.2012.

Mladi muškarci puni para piju i seksaju se - uh, u šoku sam

AN
antimafia
07:07 12.10.2012.

Isto vrijedi i za nas mladiće bez bez para, također pijemo do zore, jedina mala razlika je što se ne seksamo.

SO
Somelier
08:00 12.10.2012.

Po ovome znači da naši nikako ne prestaju sa orgijanjem s tom razlikom da našima treba 85 minuta ta se otrijezne.