Matanić bio dužan Đuroviću 5000 eura za odvjetnika

01.11.2008.
u 19:23
Pogledaj originalni članak

Osim Matanića i Mafalanija, kojima je nakon ispitivanja kod istražnog suca određen jednomjesečni pritvor, privedeni su sucu i srbijanski državljani Slobodan Đurović i Milenko Kuzmanović. Oni se sumnjiče za pomaganje počinitelju nakon počinjenja djela te financiranje njegova bijega. Đurović se s Matanićem sastao u Spačvi jer mu je ovaj bio dužan 5000 eura za troškove odvjetnika u Srbiji.

Vraćanje novca bilo je dogovoreno upravo onoga dana kada su svi uhićeni jer Matanić mjesecima nije mogao prikupiti taj novac. Iako se spominjalo da su njih dvojica Matanićima trebali dati lažne dokumente, kako doznajemo, ništa od toga kod njih za uhićenja nije nađeno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr