masovna tučnjava

Masovna tučnjava: Mladiću slomili čeljust, drugi dobio potres mozga

Foto: Goran Stanzl/Arhiva VL
Masovna tučnjava: Mladiću slomili čeljust, drugi dobio potres mozga
12.07.2012.
u 10:35
Marko S. (19) zadobio je potres mozga, dok je Azenu T. (20) u Makarskoj slomljena čeljust i izbijeni zubi.
Pogledaj originalni članak

U masovnoj tučnjavi koja se u četvrtak ujutro oko 4.40 sati odvila ispred hotela Osejava u Makarskoj sudjelovalo je desetak osoba, a dvije su teže ozlijeđene, piše Slobodna Dalmacija.

Ozlijeđeni su državljani BiH koji su gosti spomenutog hotela. Marko S. (19) zadobio je potres mozga, dok je Azenu T. (20) slomljena čeljust i izbijeni zubi. Dvojica prijatelja stradalih mladića kazala su policiji da ih je napalo više osoba.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BR
BratCroat
10:55 12.07.2012.

Dragi Rvati ne dirajte svoju braću. Nemojte se sramiti svojeg zavićaja i ljudi koji su tam ostali i dolaze sad na odmor.

OB
-obrisani-
11:00 12.07.2012.

Nisu to državljani BiH, to su Slovenci!

BO
boston
14:32 12.07.2012.

@tintilinac Sto je s onim koji rade nocnu smjenu ??