Međimurje

Masovna tučnjava i kamenovanje u selu, kamen teško ozlijedio dječaka (12)

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Masovna tučnjava i kamenovanje u selu, kamen teško ozlijedio dječaka (12)
19.07.2021.
u 10:29
Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede
Pogledaj originalni članak

Dijete i dva muškarca ozlijeđena su u subotu oko 21 satu u naselju Parag u Međimurskoj županiji, gdje je na ulici došlo do tučnjave između više mlađih muškaraca. Fizički su se obračunali, a zatim su dvojicva stara 20 i 32 godine nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka. - Priključili su se i drugi nepoznati mještani i došlo je do međusobnog kamenovanja, a  zalutali kamen pogodio je 12-godišnje dijete.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak - kažu danas u PU međimurskoj. 

Policijski službenici su uhitili 20-godišnjaka i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju na štetu 30-godišnjaka na način kojeg je 32-godišnjak više puta udario bokserom, dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom. Uz to, 32-godišnjak počinio je i kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 37-godišnjaka kojeg je udario drvenom letvom po ruci.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar VelikaGlava
VelikaGlava
10:37 19.07.2021.

opet ovi brazilci...

TI
tico123
10:41 19.07.2021.

e tako cigani rade u hrvatskoj uz socijalu jeb ih koji im to da

KO
Korumpirani
10:34 19.07.2021.

Sada sigurno budete svi optužili naše nacionalno bogatstvo.