Razbojstva

Maskirani pljačkaš s OMV-a "digao" desetke tisuća kuna

Foto: VL
Maskirani pljačkaš s OMV-a "digao" desetke tisuća kuna
05.09.2010.
u 20:00
Iz džepova R. S. (61) razbojnik je "istresao" nekoliko tisuća kuna, a Konzumov je djelatnik opljačkan na parkiralištu
Pogledaj originalni članak

Nekoliko desetaka tisuća kuna naoružani je maskirani pljačkaš ukrao sinoć oko 1 sat s OMV-ove benzinske postaje u Lužanima. U prostorije postaje upao je mašući pištoljem, zaprijetio zaposleniku I. K. (23) i ispraznio blagajnu. Tri sata poslije nepoznati je razbojnik u Vukomeračkoj ulici iz džepova R. S. (61) iz BiH "istresao" nekoliko tisuća kuna, a bez iste svote ostao je u subotu oko 11 sati i H. Č. (21), zaposlenik Konzuma.

Nepoznati su mu pljačkaši na parkiralištu u Labinskoj ulici ukrali novac koji je išao usitniti za trešnjevačku poslovnicu Konzuma. Nekoliko sati poslije opljačkana je Konzumova poslovnica u Udakovoj ulici u Maksimiru. Dvojica maskiranih muškaraca pištoljem su zaprijetila zaposlenici N. B. (45) i iz blagajne odnijela nekoliko tisuća kuna.

U subotu se u Dubravi nastavio niz krađa koji su dan prije započela dvojica nepoznatih mladića. U samo sat i pol mladići su opljačkali četiri žene u Maksimiru i Dubravi. Prilazili su ženama na ulici i trgali im lančiće s vrata, a prvi "napad" dogodio se u petak u 16 sati na Borongajskoj cesti. Š. P. (74) sjedila je na klupi, a pošto joj je jedan s vrata strgnuo lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna, pobjegli su u nepoznatu smjeru. Pola sata poslije to se dogodilo i L. P. (69) u Ulici Antuna Kuzmanića. Oko 17 sati u Zapoljskoj je bez lančića ostala V. S. (71), a poslije nje i Z. H. K. (72) u Aveniji Gojka Šuška. U subotu je M. C. (42), šećući ulicom Klin, ostala bez lančića.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
08:09 06.09.2010.

Sram vas bilo pljačkaši Molim da sav novac donesete nama u vladu RH,,jer nama treba više nego vama