RAZBOJSTVA

Maskirani i naoružani upali u kiosk i dvije trgovine te odnijeli ukupno 12.500 kuna

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Maskirani i naoružani upali u kiosk i dvije trgovine te odnijeli ukupno 12.500 kuna
16.05.2015.
u 16:03
Odnio je 4000 kuna. Koji sat nakon toga, u 19 sati, orobljena je trgovina Gavranović na Selskoj cesti
Pogledaj originalni članak

U razmaku od nekoliko sati u petak su se u Zagrebu dogodila tri razbojstva, priopćila je policija. Na meti maskiranog razbojnika u 16.50 bio je Tabacco shop  5  u  Ulici  Stjepana Širole. Nakon što je upao u kiosk, razbojnik je oštrim  predmetom,  vjerojatno  nožem,  zaprijetio  djelatnici  K.P.  (36), tražeći  novac. 

Odnio  je  4000  kuna.  Koji  sat  nakon  toga, u 19 sati, orobljena  je  trgovina  Gavranović  na  Selskoj  cesti.

Ovaj put maskirani razbojnik imao je vatreno oružje, kojim je zaprijetio djelatnici S.H. (25), tražeći  novac.  I  on je odnio oko 4000 kuna. Malo većeg plijena, oko 4500 kuna,  domogao  se  razbojnik  koji je u 21.50 u Ulici Mirka Viriusa orobio Plus  market.  I  taj  je  razbojnik bio naoružan vatrenim oružjem kojim je prijetio djelatnici N.T. (29), tražeći novac.

>> Maskirani maramom i šalom orobili Konzum

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.