nagrade FIJET-a

‘Marka Pola’ dobila Večernjakova novinarka Radmila Kovačević

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Radmila Kovačević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Radmila Kovačević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Radmila Kovačević
12.12.2019.
u 20:53
Nagrade su im uručili predsjednik FIJET-a Tijani Haddad i prvi čovjek HND-a Domagoj Zovko.
Pogledaj originalni članak

Nagradu ‘Marko Polo – slavni putopisac 2019.’ Svjetskog udruženja turističkih novinara i pisaca o turizmu FIJET dobili su Stefan Baciu iz Rumunjske i Večernjakova novinarka Radmila Kovačević.

Nagrade su im uručili predsjednik FIJET-a Tijani Haddad i prvi čovjek HND-a Domagoj Zovko. Rumunjski kolega ‘Marko Polo Grand Prix’ dobio je za radioreportaže iz Maroka, a naša novinarka za turističke priče o Slavoniji i Baranji te afirmaciju turističkih destinacija. Nagrade Marko Polo dodijeljene su Andrei Buči i Robertu Knjazu za TV serijale, Lani Mindoljević za reportaže u Jutarnjem listu, Mikiju Brataniću za projekt “Priča o konobi“, Danieli Draštati za promicanje multikulturalnosti u emisiji Prizma, Vjekoslavu Maduniću za promicanje turizma i Radmilu Bumberu za reportaže o Adventu u Zagrebu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.