Marijan Pavliček (HKS)

Sramotno je da se nitko od srpskih predstavnika nije poklonio žrtvi Vukovara

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Sramotno je da se nitko od srpskih predstavnika nije poklonio žrtvi Vukovara
23.11.2015.
u 13:08
Ovaj skandalozni čin još jednom potvrđuje da politički predstavnici Srba očigledno još uvijek ne žele priznati Hrvatsku kao svoju domovinu, niti izraziti žaljenje za nevinim civilima i braniteljima, kaže Pavliček
Pogledaj originalni članak

Nakon obilježavanja središnjih događanja ovogodišnjeg Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine iz Hrvatske konzervativne stranke (HKS) kažu kako se još jednom pokazao sav cinizam političkih zastupnika srpske zajednice iz Vukovara, posebice iz redova SDSS-a.

– Sramotnim smatramo da se niti ove godine nitko od političkih predstavnika lokalnih Srba nije pojavio u koloni sjećanja, niti se došao pokloniti žrtvama velikosrpske agresije. Isti scenarij se, nažalost, događa i prilikom svih državnih blagdana. Posebice je skandalozno da su isti očigledno, dok je hrvatski narod bio u koloni sjećanja, položili vijence na tzv. bivšem groblju šajkača za poginule Srbe koji su sudjelovali u agresiji na Republiku Hrvatsku. Ovaj skandalozni čin još jednom potvrđuje da politički predstavnici Srba očigledno još uvijek ne žele priznati Hrvatsku kao svoju domovinu, niti izraziti žaljenje za nevine civile i branitelje. Ovakvim istupima oni još jednom potvrđuju da im očigledno nije stalo do suživota u gradu Vukovaru, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik HKS-a Vukovar Marijan Pavliček.

Dodaje kako je političkim predstavnicima lokalnih Srba samo stalo do hrvatske kune i korištenja beneficija koje im je omogućila hrvatska država.  

>> Još jedna masovna grobnica u Hrvatskoj: U Bogdanovcima ekshumirani posmrtni ostaci više osoba

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

XX
xxx008
14:02 23.11.2015.

Uklonjen komentar zato što sam se dotakao Pupovca, gospodin nedodirljivi se nesmije ni spomenuti, sram vas bilo VL, nadaleko ste poznati kao rezimski portal!!

Avatar Jutro
Jutro
13:32 23.11.2015.

Sramotno je i licemjerno od SDSS, jer ako su im puna usta upozoravanja i kršenja ljudskih prava, zar ovi pobijeni Hrvati (žene, djeca, starci) nisu ljudi?! Međutim još licemjernije je da Vlada nema na to nikakve reakcije. Strašno!

BA
balic
13:40 23.11.2015.

Dok se ne ispricaju i ne zatraze oprost, i ne nedostaju na dan sjecanja.Oni i svoje zrtve koje su pobili drze za izdajnike i pobunjenike, kao ni nase sto ne cjene .. Zenama u crnom svaka cast.Svake godine dodju, iako su napadima u Srbiji izlozene ne daju se zaustaviti.