BIVŠI ČLAN JANAFA

Marasović: Ne sjećam se da sam bio u Klubu. Ako sam bio, popio sam samo jedan gemišt

Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
22.09.2020.
u 14:14
Govoreći o prostoru u kojem se navodno dogodila primopredaja mita navodi kako je riječ o nekoliko kvadrata u prizemlju i nekoliko u podrumu.
Pogledaj originalni članak

Jakša Marasović proveo je posljednjih osam godina kao član uprave Jadranskog naftovoda (JANAF) gdje je radio zajedno uz nedavno uhićenog Dragana Kovačevića, te je bio jedan od dvadesetak ljudi koji su se 11. studenoga prošle godine našli u Kovačevićevom 'Klubu' u Slovenskoj 9 u Zagrebu. Tada je navodno Kovačević primio dva milijuna kuna u gotovini od uhićenog poduzetnika Krune Peteka. 

Marasović tvrdi da se događaja ne sjeća - a ako je i bio ondje, da se radilo o vrlo kratkom posjetu.

- Ne sjećam se - kazao je Marasović za Tportal dan nakon što je otkriveno da je u sklopu nadzora glavnih aktera afere zabilježen i njegov dolazak u navedeni klub: - Ako je i bilo tako, onda sam tamo boravio vrlo kratko. 

Govoreći o prostoru u kojem se navodno dogodila primopredaja mita navodi kako je riječ o nekoliko kvadrata u prizemlju i nekoliko u podrumu. 

Upitan ima li tamo i šanka, Marasović kaže: - Naravno, ja sam sigurno bio na šanku. Ako se to dogodilo na Martinje, kao što govore, onda sam sigurno popio jedan gemišt i otišao kući. Na Martinje policija hvata ove s više gemišta. Dakle: ne sjećam jesam li bio tamo tog dana, ali ako jesam, bio sam vrlo kratko. Popio piće i otišao. 

VIDEO: Afera Janaf


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AN
antiekstremist
14:20 22.09.2020.

Stara pij.nd.ra !

VA
vadis1
15:18 22.09.2020.

Zamislite, Marasovic se ne sjeca, a ako je bio popio je samo jedan gemist?? Ovo je izjava godine! Ovaj vas obmanjuje bez iti malo srama.

IM
Inmerps mod aZ
15:20 22.09.2020.

Marasoviću, hoćeš li javno, svojom.imovinom.odgivarati na trgu grada u kojem živiš za svoju izjavu?