Nije izborio mandat

Maras čestitao HDZ-u pa poručio: Ovaj put nismo zaslužili povjerenje

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Konferencija Restart koalicije na temu "Andrej Plenković ugrožava zdravlje i sigurnost građana"
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Suceljavanje
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Zagreb: Završna konferencija za medije RESTART koalicije
06.07.2020.
u 10:23
– Osobno osjećam veliku odgovornost i napravit ću sve da se vratimo na pravi put – poručio je Maras.
Pogledaj originalni članak

SDP-ov Gordan Maras jedan je od gubitnika ovih izbora jer mu 2831 preferencijalni glas ili 7,32 posto na listi Restart koalicije nije bio dovoljan da izbori mjesto u Saboru. Stoga se obratio na svom Facebook profilu poručivši da mu je bila čast zastupati svoje birače u proteklih 12 godina.

"Dragi moji. Prvo, moram čestitati izbornom pobjedniku i zbog Hrvatske te njenih građana nadam se da će imati uspješan mandat. Drugo, želim zahvaliti svima koji su izašli na izbore i tako pokazali da im je stalo do toga da njihova zemlja bude bolja. Također želim zahvaliti i onima koji su podrżali SDP te osobno mene kao kandidata na listi Restart koalicije", napisao je Maras te dodao:

"Analizirat ćemo rezultate danima, ali uzrok je svima jasan. Povjerenje se samo po sebi ne može dobiti, ono se mora zaslužiti. Mi ga ovaj puta nismo zaslužili. Osobno osjećam veliku odgovornost i napravit ću sve da se vratimo na pravi put. Hvala vam što ste mi dali priliku da vas zastupam proteklih 12 godina. Ponosan sam na to vrijeme, a sada su ispred mene novi izazovi i životni putevi. Bila mi je čast biti vaš zastupnik!"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MI
mikimaus1111
10:39 06.07.2020.

Definitivno najomraženiji političar koji je bio zadnje 4 godine u saboru. pa-paaa

Avatar morski
morski
10:42 06.07.2020.

"Ovaj put nismo zaslužili povjerenje" kaže Maras. Pa što to nije rekao prije izbora !

SM
Smrdo
10:37 06.07.2020.

Sdp su najviše zeznili Milanovićevi ministri koji su se dokazali ka nikakvi. Trebalo je prvo njih riješit pa dovest one koji imaju pameti i krenit osvježen u izbore. Ovako im Grčić radi ekonomsku strategiju, koliko moraš bit lud da to ponoviš?