OBJAVIO I NAVODNE DOKAZE

Mamić u novoj ofenzivi: 'Čovjeku na smrtnoj postelji oteli su stan vrijedan 1,2 milijuna kuna'

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
25.03.2021.
u 15:57
"U ugovoru su napisali da su obje nekretnine vrijedne 300 000 kuna i prevarili državu za porez", dodaje Mamić
Pogledaj originalni članak

Pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nastavlja s napadima na hrvatske suce. U najnovijoj objavi u nizu optužio je državnog odvjetnika u Osijeku i njegovu suprugu za sukob interesa, a priložio je dokumente, za koje tvrdi da potvrđuju njegove teze.

"Zašto DORH ne radi svoj posao u Osijeku? Donosim ekskluzivno ugovore kojima županijski državni odvjetnik  i njegova supruga  potpisuju ugovor u doživotnom uzdržavanju s umirućim pacijentom đavolje liječnice čime je ona u direktnom sukobu interesa. Tim potezom čovjeku na smrtnoj postelji su oteli stan vrijedan 1,2 milijuna kuna i poslovni prostor vrijedan 400 000 kuna. U ugovoru su napisali da su obje nekretnine vrijedne 300 000 kuna i prevarili državu za porez. Ukupno 1,6 milijuna kuna imovine za 4 mjeseca skrbi. On je nerazdvojni kum suca Butelje Kvesića. Od njega, koji zbog ovoga treba biti hitno suspendiran, očekuje se da štiti pravo na području Osijeka, to je kao da alkoholičaru date da štiti vinski podrum", poručio je Mamić putem Facebooka, te pozvao sve da podijele dalje njegovu objavu.

>> VIDEO Zdravko Mamić o sucima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

DU
Deleted user
17:01 25.03.2021.

Može on svaki dan govoriti i podnositi dokaze , ali nikad nitko neće ni za što odgovarati , zato što su oni koji bi ih trebali sankcionirati - još gori od njih.

Avatar Osvetnik..Ernesta..Fulira
Osvetnik..Ernesta..Fulira
16:36 25.03.2021.

Ovo, mili moji, nece tako skoro zavrsiti.. cini mi se da bi Zdravkec uskoro mogao sa ovih šarana i pastrva prijeći na malo krupnije tune, somove, a i morske pse !!!

RO
roland
16:31 25.03.2021.

Vidim da se Zdravko dobro pripremio! Ima tu pikanterija, od preljubničkog seksa s nogu, putovanja u poslovnoj klasi, eskort usluga, pijanki, derneka, do otimanja imovine na smrtnoj postelji. Sve prema zakonu, sve moralno i etički.