ZADARSKA POLICIJA IZVIJESTILA

Maloljetnici koji su pretukli dječaka u Zadru dobili kaznenu prijavu, kao i 19-godišnjak

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Mjesto na kojem je pretučen maloljetnik u Zadru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Mjesto na kojem je pretučen maloljetnik u Zadru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Mjesto na kojem je pretučen maloljetnik u Zadru
24.04.2021.
u 11:26
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dvojica maloljetnika su predana pritvorskom nadzorniku, dok se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.
Pogledaj originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dva maloljetnika i 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na štetu maloljetne muške osobe.


 
Naime, dva maloljetnika se sumnjiči da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali maloljetnu mušku osobu udarajući ju rukama po tijelu i glavi čime su joj nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Spomenutog 19-godišnjaka se sumnjiči da se, početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nasilnički ponašao prema istoj maloljetnoj osobi na način da ju je fizički napao udarajući je rukama po tijelu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dvojica maloljetnika su predana pritvorskom nadzorniku, dok se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju. 19-godišnjak je također predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje - izvjesili su iz zadarske policije. 

VIDEO: Napad na maloljetnika u Zadru: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

SA
sargu123
11:49 24.04.2021.

Roditelji su sigurno ponosni na svoje junake.

GR
gravitacija
12:10 24.04.2021.

Zašto je trebalo naglasiti kao i 19-godišnjak. Ima 18, punoljetan je, odgovara kao i svi drugi.

Avatar Odojak
Odojak
12:12 24.04.2021.

Sitni dileri početnici, daju drogu djeci na dug, onda ovako utjeruju dugove. Priče o djevojci su samo da zamažu oči.