Da se smrzneš

Malo tko bi se usudio ući u stan ove obitelji, a oni s njom žive već godinama

Foto: Facebook
Marcus Hobbs
Foto: Facebook
Marcus Hobbs
Foto: Facebook
Marcus Hobbs
11.11.2019.
u 21:32
Njihov kućni ljubimac je 5,5 metara dug i preko stotinu kilograma težak burmanski piton
Pogledaj originalni članak

U kuću jedne obitelji iz engleskog Tewkesburyja malo tko bi se usudio ući, no četveročlana obitelj već godinama živi sa svojim kućnim ljubimcem Hexxijem, kojeg mnogi ne vole vidjeti niti na fotografiji.

Naime, njihov kućni ljubimac je 5,5 metara dug i preko stotinu kilograma težak piton.

Zmija živi u s obitelji u trosobnom stanu gdje se hrani jelenima i kozama.

Vjeruje se da je Hexxie najveći burmanski piton na svijetu. Hrani se zečevima, mrtvorođenim jelenima, telićima, kozama i svinjama s kojim ga opskrbljuju lokalni stočari. Nuždu obavlja jednom mjesečno, a često je veličine jedne vreće za smeće.

Marcusova supruga Amy naviknula se na golemu zvijer u stanu, no još uvijek zna prigovarati zbog prostora koji im oduzima, piše The Sun.

Iako vjeruju da ih nikad ne bi napala, ne puštaju je van iz terarija kada su u blizini njihovi sinovi, stari četiri i jednu godinu.

– Ljudi su toliko u strahu od zmija jer misle da će ih ubiti, no kada bi došli ovdje cijeli dan bi im mogao pričati o zmijama da ih razuvjerim. Ipak, ne puštam ga van kada su dečki u blizini već kada ih nema kod kuće ili su u drugoj sobi. Ne mislim da bi bila opasna prema njima, no moram koristiti zdravi razum i biti odgovoran vlasnik ljubimca – ispričao je Marcus.

Osim Hexxie, vlasnik je još jedne manje zmije po imenu Monty te psa Shiloh.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
mateistina
07:22 12.11.2019.

Kakav moraš biti idiot da tolku zmijurinu držiš u kući.Samo će jednog dana u crnoj kroniki izaći vjest kako je zmija udavila jednog od ukućana.

DO
doremifas
22:38 11.11.2019.

Gle, kolki ujo!

Avatar Trica
Trica
18:41 12.11.2019.

Ja bi pre držao Šešelja u stanu nego ovo čudovište:))