zabrinuta

Majka iz Bjelovara tražila sina po gradu pa se šokirala onim što je vidjela u kafićima

Foto: Thinkstock
Majka iz Bjelovara tražila sina po gradu pa se šokirala onim što je vidjela u kafićima
19.10.2018.
u 12:33
– Znaju li nadležni uopće što se događa vikendom u kafićima ili namjerno zatvaraju oči? Policija bi se morala pozabaviti tim problemima – kaže Bjelovarčanka.
Pogledaj originalni članak

Majka jednog 16-godišnjaka iz Bjelovara požalila se na nemile događaje u kafićima u središtu tog grada. Za portal Bjelovar.live ispričala je kako je završila njezina ponoćna potraga za sinom prošlog vikenda i uputila apel odgovornima da nešto učine.

– Tražila sam sina koji je s društvom bio u gradu. Obilazila sam kafiće za koje znam da ih često posjećuje. Ispred jednog čula sam neke djevojke kako glasno komentiraju da se u njemu puši marihuana. Kad sam ušla, došlo mi je slabo od zadimljenosti, a tu nije bila riječ o duhanu, to je sigurno bila ''marica'' – kazala je i dodala:

– Unutra su djeca u dobi od 16 do 17 godina sjedila po separeima, a ispred njih bila su alkoholna pića. Dim se mogao nožem rezati, nisam mogla vjerovati svojim očima. Kako sin nije bio u kafiću, izašla sam i nazvala ga na mobitel. Kad se konačno javio, bio je u drugom kafiću pa sam otišla po njega. Kazao mi je kako je protiv marihuane i da nije čuo da se nešto posebno događa u gradu po tom pitanju.

Kazala je kako ju je šokiralo to što je vidjela i da to nije normalno u tako mladoj dobi.

– Znaju li nadležni uopće što se događa vikendom u kafićima ili namjerno zatvaraju oči? Policija bi se morala pozabaviti tim problemima. Ne mogu vjerovati da se alkohol toči maloljetnim osobama i puši marihuana usred kafića. Ugostiteljima je bitna zarada, a ne posljedice. I zašto se onda ti kafići ne kontroliraju? Policija bi svašta pronašla, ne samo alkohol i travu – kazala je zabrinuta majka.

Video – Policija zalijenila oko 300 kilograma marihuane na autocesti A1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

DU
Deleted user
13:05 19.10.2018.

Djaecu odgajaju roditelji, a ne policija.Onaj koga policija odgaja, znaci da je vec u kriminalu, i tu bi trebalo prozvati roditelje, jer su zakazali.

Avatar Apsalar
Apsalar
13:13 19.10.2018.

Rekao joj je da on to ne koristi. Eto, sad mo'š mirno spavat kad ti je sin to rekao. Ne bi oni sa 16 lagali...

DU
Deleted user
13:11 19.10.2018.

Obilazila sam kafiće za koje znam da ih često posjećuje. .....pa kako moze on sa 16 godina obilaziti kafice, kako ga pustaju unutra, sluze mu alkoholno pice, sigurno ne pije vocne sokove.