Novi udarac

Majka poginule djevojke ostala i bez muža: 'Tražim način da živim'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Prometna nesreća u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Prometna nesreća u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Prometna nesreća u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Prometna nesreća u Splitu
27.05.2019.
u 23:03
- Tražim način da živim. Snašla nas je još veća tragedija. Zapravo, ne može biti veća od gubitka djeteta, ali u međuvremenu mi je umro i muž - rekla je Mladenka Ćorić
Pogledaj originalni članak

Mladenka Ćorić, kojoj je u lanjskoj prometnoj nesreći u Splitu poginula kćer, u međuvremenu je ostala i bez supruga.

- Tražim način da živim. Snašla nas je još veća tragedija. Zapravo, ne može biti veća od gubitka djeteta, ali u međuvremenu mi je umro i muž - rekla je za 24 sata.

Njezina 19-godišnja kći Marija poginula je u listopadu prošle godine. 

- Moram skupiti snage i živjeti zbog druge svoje djece - rekla je majka Mladenka.

Ivanu Tenu Gotovac Soldić tereti se da je autom naletjela na Mariju. Optužena je da je Audijem A3 prošla kroz crveno na semaforu. Vozila je 70 kilometara na sat, a nakon nesreće je pobjegla te je uhvaćena nakon nekoliko sati, kad joj je izmjereno 1,01 promila alkohola u krvi. U 17 godina inače je izazvala pet prometnih nesreća.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Makss
03:06 28.05.2019.

Bog im dao pokoj vječni a Vama snage da izdržite bol.

LI
liliZG
10:23 28.05.2019.

sada ćemo vidjeti da li je naše pravosuđe konačno počelo raditi svoj posao, što je najgore njoj će se suditi po starim zakonima , ali pet prometnih prekršaja ukazuje na recidiviste pa bi i to trebalo uzeti u obzir, ja ne vidim nikakvih olakotnih okolnosti u ovom slučaju ali... znamo kako kod nas to ide, po babi i stričevima i računima na sejšelima.