HUMANOST

Maja, Vilibald, Duje i Juraj zapalili Slatinjane

Foto: Dragutin Šantoši
koncert (1)
Foto: Dragutin Šantoši
koncert (1)
Foto: Dragutin Šantoši
koncert (1)
17.10.2010.
u 09:20
Pjesmom prikupljaju novac za liječenje dva gluha dječaka, ugradnju umjetne požnice i podmirivanje troškova njihovih logopedskih vježbi.
Pogledaj originalni članak

U organizaciji Leo kluba - Lions Cluba Slatina u subotu je u sportskoj dvorani Srednjoškolskog centra održan humanitarni koncert s kojega je sav prihod namijenjen za liječenje dva dječaka, ugradnju umjetne požnice i podmirivanje troškova njihovih logopedskih vježbi.

Kod braće je u ranoj dobi ustanovljen gubitak sluha, a kako zdravstveno osiguranje ne pokriva cjelokupne troškove mladi članovi Leo Kluba odlučili su pomoći obitelji u liječenju dječaka. Na koncertu su nastupili finalisti RTL-ovog showa - Hrvatska traži zvijezdu: Duje Stanišić, Maja Malić, Vilibald Kovač i Juraj Jurlina koji su svojom pjesmom doslovno napunili dvoranu.

Vrijedni organizatori, koji u svojim redovima okupljaju tridesetak mladih humanitaraca, te još toliko iskusnih Lionsa u slatinskom kraju svake godine potrebitim građanima daruju financijsku i drugu pomoć u u cjelokupnom iznosu od oko 100 tisuća kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.