uspio se probiti

Luksuzni riječni kruzer Victor Hugo ipak stigao u Slavonski Brod

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
21.06.2014.
u 19:00
Osamdeset metarski brod ostat će usidren na vezu slavonskobrodskog pristaništa do 23.lipnja, a na njemu će boraviti posada i dio putnika
Pogledaj originalni članak

Francuski kruzer Victor Hugo čiji je dolazak prije nekoliko dana bio odgođen do daljnjeg zbog niskog vodostaja Save i opasnosti od nasukavanja, ipak se uspio probiti do Slavonskog Broda. Brodom je doputovalo stotinjak turista iz Francuske, Kanade i Belgije koji su na višetjednom krstarenju Dunavom i Savom.

Osamdeset metarski brod ostat će usidren na vezu slavonskobrodskog pristaništa do 23.lipnja, a na njemu će boraviti posada i dio putnika koji su ostali u Slavonskom Brodu i nisu pošli na turističko razgledavanje Slavonije. Ukrcaj putnika koji će iz smjera Zagreba doputovati autobusima i put nastaviti brodom planiran je 23. lipnja ujutro. Kruzer Victor Hugo vlasništvo je najvećeg europskog brodara Cruise Europe iz Pariza, a brodom upravlja iskusni kapetan Rudolf Volker. Upravo zahvaljujući njemu i ljubaznoj posadi bilo nam je dopušteno razgledavanje tog luksuznog riječnog kruzera. Novinare su domaćini u prostranom restoranu počastili kavom, a fotografije broda možete pogledati u galeriji.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

>> Pogledajte kako je 130 milijuna kuna otišlo u dim

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.