IZRAĐENA OD KARBONA

Luksuzna jahta 'Khalilah' opet u Dubrovniku: Tjedni najam zlatne ljepotice mogao bi vas iznenaditi

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Luksuzna jahta Khalilah
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Luksuzna jahta Khalilah
20.07.2020.
u 16:15
‘Khalilah’ je dugačka 48 metara, a posebnu pozornost izaziva zbog svoje zlatne boje. Na jahti može boraviti i do 11 osoba uz 9 članova posade.
Pogledaj originalni članak

Luksuzna jahta ‘Khalilah’ uplovila je u dubrovački akvatorij. Naime, riječ je o jednoj od najljepših te prvoj karbonskoj jahti izgrađenoj 2015. godine u američkom brodogradilištu Palmer Johnson.

Khalilah je u vlasništvu Rusa Alexeija Glubovicha, bivšeg direktora ruske naftne kompanije Yukos i vlasnika Armad kapitala, no vjerojatnije je da odnedavno jahta u vlasništvu njegove bivše supruge Olge Mirimskaye. 

‘Khalilah’ je dugačka 48 metara, a posebnu pozornost izaziva zbog svoje zlatne boje. Inače, prodajna vrijednost jahte je 28 milijuna i 500 tisuća eura, a može se unajmiti po cijeni od 235 tisuća eura tjedno (oko milijun i 900 tisuća kuna). Na jahti može boraviti i do 11 osoba uz 9 članova posade.

Ova jahta se često može vidjeti po francuskoj rivijeri i talijanskim hot-spot ljetovalištima za celebrityje, a dubrovački je akvatorij posjetila i lani, ali nije poznato tko trenutno na njoj plovi, pišu 24sata.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OR
Orilogorilo
17:55 20.07.2020.

Koliko ja vidim, jahta je ispred Cavtata.

ZA
zagabria5
18:48 20.07.2020.

Zanimljivo da ljudi iz bivšeg centra komunizma vole i upražnjavaju kapitalizam više nego i sami Amerikanci

BA
Barbasmora
16:26 20.07.2020.

Muslimani dolaze u lipu našu da nama se poklone!