Lukašenko najavio potpuni nadzor interneta u Bjelorusiji

Foto: VL
Lukašenko najavio potpuni nadzor interneta u Bjelorusiji
31.12.2009.
u 11:33
Internet je jedini potpuno slobodan medij u Bjelorusiji, kojom od 1994. godine vlada A. Lukašenko. Sve televizije i cijeli tisak nadzire država.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko najavio je da će uskoro biti uveden stroži nadzor korisnika interneta, javlja AP.

Najavio je da će novi zakon o korištenju internetskih usluga, koji će biti predložen u utorak, zahtijevati registraciju svih materijala dostupnih na internetu kao i identifikaciju svih korisnika.

Internet je jedini potpuno slobodan medij u Bjelorusiji, kojom od 1994. godine vlada Lukašenko. Od njegova dolaska na vlast zatvoren je veliki broj nezavisnih medija, a sve televizije i tisak nadzire država.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
malena27
11:59 31.12.2009.

da, i nama je Josipoviic obecao crvenu Hrvatsku , nesto poput Bjelorusije.

SI
sinkić
11:47 31.12.2009.

to bi radio i naš prvi lopina da nije umro!

OB
-obrisani-
20:06 31.12.2009.

Ja mislim da Lukasenko i nije tako los. Sto mu fali.