Na skrbi udruge Rina

Lu spašena s gradskih ulica skotna, pothranjena, puna buha i krpelja

Foto: Privatni album
Lu i Rina
Foto: Privatni album
Lu i Rina
Foto: Privatni album
Lu i Rina
Foto: Privatni album
Lu i Rina
06.04.2015.
u 16:36
Novi život vratio je i osmijeh na lica volontera u Rininoj kućici za napuštene životinje
Pogledaj originalni članak

Lu je još jedna kujica izbačena na ulice grada. Lutala je napuštena, odbačena od svih, puna buha i krpelja te skotna.

Spasili su je volonteri Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja Rina. Nedavno je Lu postala mama osam štenadi, a njihov dolazaka vratio je i osmijeh na lica volontera u Rininoj kući za napuštene životinje. Novi život na trenutak je odagnao tugu zbog iznenadnog odlaska kujice Rine zbog koje je sve počelo, koja je prije 12 godina promijenila život dvoje volontera.

Upravo Rina, po kojoj je udruga dobila i ime, bila je ta koja ja dovodila napuštene i izgubljene ljubimce u dom u kojem bi ih dočekale ruke pune nježnosti.

- Sve si djelila s njima, samo kad se sjetimo koliko si beba prijatelja bez mame prihvatila, odgojila i ohrabrila. Bila si naša učiteljica, naučila si nas više o nama samima. Ponosni smo što si bila dio našeg života i što smo sve zajedno napravili za tvoje prijatelje. Udruga će ponosno nositi tvoje ime i raditi ono što si ti započela i čemu si nas naučila – napisali su volonteri u oproštajnom pismu od svoje princeze, kako su je zvali.

Kujica Lu jedna je od brojnih napuštenih životinja o kojima se brine ova zagrebačka udruga. I Rina je ostala bez potpore Grada za svoj rad, pomoći im možete uplatom na račun, IBAN HR1324840081104925854, a možete ih i nazvati na 098/1694446.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.