ŠPANCIRFEST

Lorencin o radu Porezne: Podržavam uvođenje reda

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
darko lorencin (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
darko lorencin (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
darko lorencin (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
darko lorencin (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
darko lorencin (1)
23.08.2013.
u 14:54
Prije njega, Festival je posjetila tek Tuđmanova ministrica turizma, Vinka Cetinski
Pogledaj originalni članak

U Varaždinu je danas počeo 15. jubilarni Špancirfest, a zanimljivo je da ga je posjetio ministar turizma Darko Lorencin. On je naime, tek drugi ministar turizma koji je u 15 godina posjetio Špancirfest, jednu od top pet turističkih događanja u Hrvatskoj. Prije njega, Festival je posjetila tek Tuđmanova ministrica turizma, Vinka Cetinski, dok je Damir Bajs prije dvije godine u Varaždin stigao dan uoči početka Festivala.

- Nisam ni znao da je tako. Ja nastojim posjetiti destinacije koje su napravile određeni iskorak, a Špancirfest iz godine u godinu evoluira, dodaje nove sadržaje i želimo ga podržati kako materijalno, tako i moralno zato smo tu – kazao je ministar koji je komentirao i rad Porezne uprave, odnosno zatvaranje kafića usred turističke sezone.

- U rad ministra Linića ne planiram se miješati, ali apsolutno podržavam uvođenje reda jer se radi o manjini koja ne izvršava svoje obaveze, dok ih većina izvršava - kratak i jasan je bio Lorencin.

>> Pelješki restoran \'Gastro mare\' zatvoren zbog viška od 1,70 kn!?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.