Keretinec

Lopov zaklao svinju i pobjegao s masnim plijenom

Foto: DPA/PIXSELL
Lopov zaklao svinju i pobjegao s masnim plijenom
08.12.2015.
u 09:32
Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela
Pogledaj originalni članak

Bez mesa vrijednog nekoliko tisuća kuna ostala je 55-godišnjakinja iz sela Keretinca u Varaždinskoj  županiji. Nepoznati je počinitelj 6. ili 7. prosinca provalio na njezinu farmu i zaklao jednu svinju težine oko 140 kilograma te potom pobjegao s pobjegao s plijenom.

– Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela – kažu u PU varaždinskoj.

>> Nakon kokoši i svinja, u dvorištu u Čakovcu ukraden - pas

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar istovari
istovari
10:16 08.12.2015.

Svinjarija....

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:31 08.12.2015.

Dobro kad je "pobjegao s pobjegao ", onda ju je zaklao... ostaje pitanje jeli svinja pustila krik i dal je krv potekla a mogao je jednostavno koristit pištolj za ubijamje svinja, pa je valjda stavio svinju ( 140 kg ) na rame i samo tako odšetao.. drugim rječima nerazjašnjivo ubojstvo koje će zasigurno rješit naš Ostoja.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:01 08.12.2015.

Hm, to je danas Hrvatska. To ovi što mjesecima slažu Vladu kod "Veselog Vlade i Kolinde", a isto su pobjegli od motike, pajcekih i gnoja - ne razumiju. Ali ovakvih je sve više, a kad pročitamo da je netko ukrao političara, možda nešto i počne.