talačka kriza

London: Prijetio da će se raznijeti, policija ga uhitila

Foto: Big Pictures/pixsell
London: Prijetio da će se raznijeti, policija ga uhitila
27.04.2012.
u 14:27
Na sebi je imao tri spremnika za plin, tvrde očevici, te je držao četiri taoca. Zarobio ih je jer je pao ispit za vožnju kamiona
Pogledaj originalni članak

Završena je talačka kriza u Londonu gdje je Michael Green zatočio četvero talaca. Muškarac je, naime, uhićen, javlja Telegraph. Na sebi je imao tri spremnika plina i prijetio je da će se raznijeti.

Sve se događalo u Tottenham Court Roadu, a zbog toga su sve okolne zgrade evakuirane. Riječ je o jednoj od najprometnijih trgovačkih ulica i ukupno je evakuirano oko tisuću ljudi.

Muškarac je ušao u prostorije tvrtke Advantage HGV nezadovoljan što je već tri puta pao na ispitu za vožnju kamiona. Kada je ušao, rekao je da nema više razloga za život te je počeo bacati računala, namještaj i papire s petog kata zgrade. Zarobio je četvero zaposlenika među kojima je bila i trudnica te tražio svoj novac za ispite natrag. 

Na mjesto događaja bio je poslan pregovarač, a policija je ogradila cijelo područje.

Nakon gotovo dva sata pregovaranja, muškarca je svladala policija i privela ga.

 

 

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AA
aabbcc
14:56 27.04.2012.

. Da mu vrate pare..hehee.. Momak ne kuzi da ustvari oni u A-Skoli hoce jos para, jer valja i njima zivjeti.