panika u sloveniji

Ljubljana: Pred ambasadu SAD-a mladić bacio sumnjivi ruksak

Foto: Večernji list
Ljubljana: Pred ambasadu SAD-a mladić bacio sumnjivi ruksak
04.05.2011.
u 10:02
Prva je pretpostavka bila da je u odbačenom ruksaku eksploziv pa je uništen u kontroliranoj eksploziji. Nije bilo opasnosti
Pogledaj originalni članak

LjUBLJANA - U dvorište američkog veleposlanstva jutros oko 5 sati mladić (29) iz Krškog bacio je ruksak, a ljubljanska policija odmah je ogradila područje, piše slovenski portal 24ur.

Prva je pretpostavka bila da je u odbačenom ruksaku eksploziv pa je uništen u kontroliranoj eksploziji. Pokazalo se da u ruksaku nije bilo opasnih predmeta.

Mladića su priveli, a policija još istražuje sve okolnosti slučaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

OB
-obrisani-
10:18 04.05.2011.

Janezi samo što nisu proglasili izvanredno stanje.

OB
-obrisani-
10:24 04.05.2011.

glupi klinjo... mogli su ga upucat ovi ljudožderi iz ambasade...

RE
@rea
11:06 04.05.2011.

Da nije Janez, puk\'o načisto u medjuvremenu. ;o)