PREMINUO OD KORONAVIRUSA

Ljubili i dirali tijelo Amfilohija: Zatvorite lijes! Recite im da ga ne ljube, širit će se zaraza...

Foto: Wochit
Ljubili i dirali tijelo Amfilohija: Zatvorite lijes! Recite im da ga ne ljube, širit će se zaraza...
01.11.2020.
u 09:05
Amfilohije će biti sahranjen danas nakon liturgije koju će služiti patrijarh Irinej
Pogledaj originalni članak

Doktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Nevenka Pavličić obratila se u subotu predsjedniku Nacionalnog koordinacionog tijela tražeći od njega da izda nalog da se zatvori kovčeg mitropolita Amfilohija, ocjenjujći da je obred, u kojem je tisuće ljudi ljubilo njegovo tijelo leglo zaraze.

Naime, veliki broj građana okupio se u subotu ispred Hrama Hristovog vaskrsenja da dočeka posmrtne ostatke mitropolita Amfilohija, i u mimohodu oda posljednju počast, javlja Radio Slobodna Europa.

"Ne znam koliko ste moćni, ali znam da ste u obavezi prema svima nama građanima Crne Gore da se u svim trenucima ponašate kao prema jednakima jer ste predsjednik NKT", navodi se u obraćanju Pavličić. Doktorica smatra da svatko treba biti pokopan po jednakim pravilima.

"Suprug moje prijateljice je u plastičnoj vreći iznijet iz KCCG i imala je 15 minuta da se oprosti ona i dvoje djece od pokojnika koji je imao 57 godina, na Čepurcima. Roditelji nisu mogli da vide svoje dijete", naglasila je Pavličić.

Amfilohije će biti sahranjen danas nakon liturgije koju će služiti patrijarh Irinej.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 172

NE
Neo001
10:03 01.11.2020.

Još jedan dokaz srpskog primitivizma

PA
pandur
14:42 01.11.2020.

Propagator velike Srbije Amfilohije koji je među ostalog izjavio-Tko ne bio vjeran jednojezičnoj,jednokrvnoj Rusiji,dabogda živo meso od njega odpadalo,bio proklet tri puta i 3.000 puta od mene-.Baš sjajni predstavnik Kršćanstva.

MA
Mandušić
11:40 01.11.2020.

Otpusten je iz bolnice sa negativnim nalazom na Covid19. Ostaci DPS rezima do krajnjih granica služe svom šefu i šire neistine a vi ih uredno prenosite.