reakcija jovanovića

'Linić je u jednom promašenom istupu nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi i samom sebi'

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Željko Jovanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Željko Jovanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Željko Jovanović
29.05.2014.
u 17:37
Linićevu je pressicu nazvao političkim promašajem godine, ustvrdio je da ni premijer, ni ministri ni saborski zastupnici ne zloupotrebljavaju tajne službe i da nisu savršeni, ali su najbolje što se nudi na političkom tržištu
Pogledaj originalni članak

– Osjećaj koji danas imam jest osjećaj beskrajne tuge. Mislim da je kolega Slavko Linić u jednom neodgovornom i potpuno politički promašenom istupu za člana SDP-a nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi RH i samom sebi – kazao je poslijepodne nakon Linićeve tiskovne konferencije Željko Jovanović.

Linićevu je pressicu nazvao političkim promašajem godine, ustvrdio je da ni premijer, ni ministri ni saborski zastupnici ne zloupotrebljavaju tajne službe i da nisu savršeni, ali su najbolje što se nudi na političkom tržištu.

– Sve optužbe koje smo čuli bez ijednog su elementa i materijalnog dokaza. Ako je istina da je Linić izjavio da će sve što će u sljedećem razdoblju činiti jest da blati i diskreditira predsjednika SDP-a i Vladu, onda je danas to i dokazao iako sam duboko uvjeren da Slavko želi snažan SDP – kazao je Jovanović. Linićev potez ocijenio je politički nepromišljenim i štetnim za SDP, a Linićev "monolog" za Jovanovića je bio "pun konstrukcija, bez temelja, sa samo jednim ciljem – destrukcijom temelja SDP-a i hrvatske Vlade. Sve to je, nastavio je ,voda na mlin svima onima koji zazivaju rekonstrukciju Vlade i prijevremene izbore i štetno je za građane.

– U trenutku u kojem se Hrvatska nalazi ne treba nikakva dekonstrukcija i rekonstrukcija Vlade ni prijevremeni izbori nego samo rad, rad i rad. To je moja poruka danas iz Gradske organizacije SDP-a Rijeke svim esdepeovcima u Hrvatskoj. 

– Ljudi složimo se, razgovarajmo, o svim temama koje su važne i radimo, a pressice koristimo da bi predstavili projekte. Prestanimo se međusobno blatiti i optuživati, prepustimo to HDZ-u – kazao je Jovanović dodajući da bi najveća tragedija za sve, za Linića, za riječki, primorsko-goranski i hrvatski SDP bio povratak na vlast zločinačke organizacije.

>>Milanović: Linić se drži obećanja da će nas blatiti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

XA
xaron
17:47 29.05.2014.

Najveću štetu državi nanio je Željko Jovanovic , a evo sada optužuje druge koji su pošteno radili svoj posao.

OL
oluuja
17:53 29.05.2014.

Ti i tvoja partija nanose štetu, uništavaju narod 70 godina, svemu dođe kraj pa i lopovskoj zločinačkoj partiji.

MA
matokan
17:54 29.05.2014.

Mocvara!!!!!