ilegalci na plješevici

Liječnici ostali u šoku: Trudnica koju je policija spasila uopće nije trudna!

Foto: PU ličko-senjska
Liječnici ostali u šoku: Trudnica koju je policija spasila uopće nije trudna!
25.03.2019.
u 21:29
Splitski policajci na rukama su migranticu donijeli do službenog vozila, misleći da je u visokom stupnju trudnoće
Pogledaj originalni članak

Djelatnici PP Korenica i Specijalne policije Split u nedjelju su na planinskom lancu Plješevici, gdje migranti često ilegalno prelaze granicu s BiH, presreli skupinu za koju im je dojavljeno da prolazi planinom.

Na teško prohodnom terenu gdje se državna granica može kontrolirati samo pješice, zatekli su 13 odraslih muškaraca, jedno dijete i, kako su policajcima objašnjavali migranti, trudnicu u visokom stupnju trudnoće, koja je bila u teškom fizičkom stanju i iscrpljena. Policajci su je na rukama nosili do Hitne pomoći, a potom je odvezena u Opću bolnicu Gospić.

No, ondje su liječnici ustanovili da žena nije trudna, već je oko trbuha omotana brojnim dekama. Svi ilegalni “putnici” zadržani su u policiji kako bi im se utvrdio identitet i da bi bili vraćeni na teritorij BiH ili upućeni u Zagreb, ako netko iskaže želju za azilom.

Mještani Korenice kažu nam da je ovo novi “trend” u ilegalnom prelasku granice; u skupini kojom dominiraju muškarci, uvijek ide i trudnica i pokoje dijete, jer vjeruju da ih ljudi neće prijaviti.

>> Pogledajte video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

 

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DA
danistine1
11:03 25.03.2019.

Njena vjera kaže da je trudna.

AN
Antiflašist
11:03 25.03.2019.

Dnevno uđe u Hrvatsku i po stotinjak njih, granica pusta na sve strane, ne krivim policiju, oni se ubise od natjeravanja po sumama s tim ološem, kriv je Plenkovic jer se ne usudi poslat vojsku na granicu s dopuštenjem da puca.

MO
modovisisajteMaraschino
10:50 25.03.2019.

hahaha a jeste li sigurni da je žena?