UŽIVO NA RTS-U

Liječnica pričala o cijepljenju, ali svi su gledali što radi medicinska sestra iza nje

Foto: Screenshot
Liječnica pričala o cijepljenju, ali svi su gledali što radi medicinska sestra iza nje
01.09.2021.
u 10:09
Dok je ravnateljica bolnice Marija Zdravković davala uživo izjavu za Dnevnik Radiotelevizije Srbije koji se emitira u podne, njezina kolegica je u pozadini skinula košulju i gledateljima pokazala bujno poprsje
Pogledaj originalni članak

Da nije zabilježeno kamerom, nitko ne bi vjerovao. Tako nekako bi se mogla opisati nevjerojatna scena snimljena u beogradskoj bolnici KBC ''Bežanijska kosa''.

Naime, dok je ravnateljica bolnice Marija Zdravković davala uživo izjavu za Dnevnik nacionalne televizije RTS koji se emitira u podne, njezina kolegica u pozadini skinula je košulju i gledateljima pokazala bujno poprsje.

Liječnica je u tom trenutku pričala o važnosti cijepljenje protiv koronavirusa, kao i o najtežim komplikacijama post-COVID sindroma, no njezina kolegica potpuno ju je zasjenila.

Snimka je brzo završila na društvenim mrežama, a razlog skidanja medicinske sestre ostao je nepoznat, no izgledalo je kao da se priprema za cijepljenje. Iako nikome nije jasno zašto je baš pred kamerama morala skinuti košulju...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
10:48 01.09.2021.

Kolegica se sprema za vakcinacuju.Sto tu ima cudnog osim za novinara koji je narajcan "obilnim grudima".Bedak

OX
OxiMorone
13:07 01.09.2021.

Pa šta, sprema se da primi. Cjepivo.