VELIK INTERES

Lidl nudi svojim zaposlenicima u Americi 200 dolara da se cijepe

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
Lidl nudi svojim zaposlenicima u Americi 200 dolara da se cijepe
21.01.2021.
u 22:18
Lidlov novčani poticaj za cijepljenje je među najvećima koje je dosad neka tvrtka ponudila svojim američkim radnicima
Pogledaj originalni članak

Njemački diskontni lanac supermarketa Lidl ponudio je svim svojim zaposlenicima u Sjedinjenim Državama koji se cijepe protiv covida-19 dodatnih 200 dolara nakon što cjepivo postane dostupnije u saveznim državama.

Lidl je objavio tu ponudu nakon sličnih poteza svojih konkurenata na američkom tržištu poput Aldija i Dollar General Corpa, kao i tvrtke za dostavu namirnica Instacart, javlja Reuters. Lidlov novčani poticaj za cijepljenje je među najvećima koje je dosad neka tvrtka ponudila svojim američkim radnicima.

Lidl je priopćio da se njegovi zaposlenici pokazuju veliki interes za cijepljenje, pozivajući se na internu anketu u kojoj je gotovo osam od 10 radnika reklo da se planira cijepiti čim cjepivo bude dostupno.

Lidl prodaje svoje proizvode u više od 125 trgovina diljem devet država SAD-a na Istočnoj obali.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:42 21.01.2021.

Bilo joj dano oživjeti sliku zvijeri, na takav način da čak i riječ ima i pogubi onoga tko ne bi obožavao sliku zvijeri. Svima, malima i velikima, bogatima i siromašnima, slobodnim ljudima i robovima, ona nametnu jedan znak na desnu ruku i na čelo. I nitko nije mogao ni kupovati niti prodavati, ako ne nosi znak, ime zvijeri ili brojku njenog imena . Onaj koji ima pameti nek protumači brojku zvijeri.