POSJETIO VUKOVAR

Kuščević: U idućih nekoliko dana program HDZ-a biti će predstavljen javnosti

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Lovro Kuščević
Foto: Branimir Bradarić
Lovro Kuščević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Lovro Kuščević
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Lovro Kuščević
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Lovro Kuščević
28.07.2016.
u 13:11
Dodao je kako je u vrijeme svoga mandata ministra radio dobar posao, da su njegovi rezultati rada vidljivi kao i da će budući premijer odlučiti želi li ga i dalje na mjestu ministra ili ne.
Pogledaj originalni članak

Program HDZ-a s kojim će na prijevremenim izborima tražiti podršku od birača je gotov i na završnom finaliziranju i u narednih nekoliko dana biti će predstavljen  javnosti.

- Radi se o izvrsnom programu utemeljenom na programu IFO Instituta na kojem smo radili četiri godine. U njega smo unijeli i iskustva iz ovoga mandata. To je pobjednički program koji će Hrvatskoj donijeti dobro, rekao je ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević prilikom svoje današnje posjete Vukovaru.

Na novinarski upit što će biti od najavljenoga poreza na nekretnine i je li i on dio novoga programa HDZ-a Kuščević je rekao kako će se sve to vidjeti prilikom predstavljanja. Dodao je kako je u vrijeme svoga mandata ministra radio dobar posao, da su njegovi rezultati rada vidljivi kao i da će budući premijer odlučiti želi li ga i dalje na mjestu ministra ili ne. Odgovarajući na pitanje da usporedi stanje i atmosferu unutar HDZ-a u vrijeme dok je predsjednik bio Tomislav Karamarko i danas kada tu dužnost obnaša Andrej Plenković ministar je rekao kako je stav stranke da političke izjave daje predsjednik.

- Mogu reći samo da se osjeti nova snaga, novi elan i pobjednička atmosfera u HDZ-u, rekao je Kuščević.

U razgovoru s novinarima bilo je riječi i o prozivkama kako je tijekom putovanja i na svoj Brač uzimao dnevnice.

- Potrebno je razgovarati o transparentnom korištenju javnih sredstava ali i o nezarađenim bonusima za nekvalitetno vođenje javnih tvrtki ili isplati zakonskih dnevnica. Nisam o tome razmišljao u svome mandatu. Bavio sam se projektima, katastrom, zemljišnim knjigama, sređivanjem stvari… Jučer smo izdali i lokacijsku dozvolu za Pelješki most. Ovim drugim stvarima bave se neki u predizborne svrhe, rekao je Kuščević.

>> Plenković okrenuo trend kad se već činilo da HDZ tone

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.