UTAJA 11,7 MILIJUNA KUNA

Kupio devet autobusa na leasing pa prestao plaćati rate i zadržao vozila

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Pixsell/PIXSELL
Policijska akcija u Sisku zbog uhićenja osoba povezanih s utajom poreza
11.02.2021.
u 12:15
Nakon što je prestao plaćati rate leasinga trgovačko društvo od kojih je kupio autobuse je s njim raskinulo ugovor
Pogledaj originalni članak

Za utaju poreza tešku 11,7 milijuna kuna osumnjičen je 63-godišnjak. Kako  je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je tijekom 2020. prestao plaćati rate leasinga za devet autobusa koje je prethodno kupio od jednog poduzeća iz Zagreba.

Nakon što je prestao plaćati rate leasinga, trgovačko društvo od kojih je kupio autobuse je s njim  raskinulo ugovor te je od njega  zatražilo da podmiri dug i vrati autobuse.

On to nije učinio, pa su ga oni prijavili policiji, koja ga je na koncu osumnjičila za utaju poreza.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:14 11.02.2021.

I šta će mu biti? Ima 63 godine i otegnuti će proces do 70 kada više neće morati u zatvor! Pa ova država je stvarana za kriminal i zato ju voli svaki kriminalac jer napokon imaju državu po mjeri! Živio nam Franjo!