nesreća u italiji

Križ posvećen Ivanu Pavlu II. usmrtio mladića

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Križ posvećen Ivanu Pavlu II. usmrtio mladića
24.04.2014.
u 18:44
Nesreća se dogodila danas poslijepodne, a smrtno je stradao Marco Gusmini (21)
Pogledaj originalni članak

Srušio se, u mjestu Cevo pokraj Bresciae, golemi križ s Isusom, spomenik posvećen Ivanu Pavlu II., i usmrtio mladića. Križ visok 30 metara načinio je umjetnik Enrico Job, a tijelo Isusa visokog šest metara i razapetog na njemu načinio je kipar Giovanni Gianese u povodu posjeta Ivana Pavla II. gradu Bresciai koji je tu bio u rujnu 1998. godine.

Danas poslije podne to mjesto je posjetila skupina mladića i križ se iznenada srušio i usmrtio Marca Gusminija (21) iz mjesta Lovere pokraj Bergama.

>>Papa Franjo: Pronađimo nadu pod teretom križa
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Dolar=0
Dolar=0
22:22 24.04.2014.

ko na Boga kamenom on njega krstom

Avatar lustrismus
lustrismus
19:30 24.04.2014.

HM? Očito da pavle zwei nije tamo gde treba

DU
Deleted user
21:22 24.04.2014.

umro ko sehit…….