Krali sve, od bicikla i televizora do lovačkog noža

Foto: Arhiva VL
Krali sve, od bicikla i televizora do lovačkog noža
Autori mf/VLM,
10.02.2010.
u 10:13
U Vinkovcima i Šibeniku lopovi su provalili u domove iz kojih su ukrali bicikle, bušilice, alat, televizor, a u tri poduzeća vlasnici su oštećeni za oko 27 tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI - Djelatnici Policijske uprave vukovarsko-srijemske završili su kriminalističko istraživanje nad Vinkovčaninom za kojega je utvrđeno da je počinio dvije krađe na štetu 33-godišnjeg i 58-godišnjeg Vinkovčanina.

Ukrao im je dva bicikla, dvije bušilice, dvije kutije s alatom, televizor, radiokazetofon, agregat i crpku za navodnjavanje te ih oštetio za 24.000 kuna.

Punoljetni hrvatski državljanin iz Nijemaca, utvrđeno je kriminalističkim istraživanjem, ukrao je 77-godišnjaku iz Otoka lovački nož vrijedan 1000 kuna. Protiv obojice slijede kaznene prijave mjerodavnim državnim odvjetništvima.

U istoj ulici provaljeno u tri tvrtke
U šibenskoj Ulici Stjepana Radića noćas je provaljeno u sjedišta triju tvrtki, kako kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Najgore su prošli u tamošnjoj autoškoli, odakle je lopov ili više njih odnio blagajnu u kojoj je bilo domaćeg i stranog novca, čekova te mobitela, sve zajedno u vrijednosti od oko 20 tisuća kuna.

U susjedstvu je iste noći u provali stradalo poduzeće iz kojeg je ukradeno više računala i fotoaparata, a oštećeno je za oko 7000 kuna, kako se procjenjuje.

U trećoj provali lopovi se nisu domogli plijena jer nije ukradeno ništa, kako se ističe. Nepoznati provalnici prijavljeni su za kaznena djela teške krađe, ističu policajci.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

XY
xychhr200
10:31 10.02.2010.

Pa čovjeku valjda nož treba da bi rezao đonove od cipela za hranu, jer više nema za kruh... zahvaljujući \"sposobnoj\" Vladi i saboru.

Avatar drInternet
drInternet
11:39 10.02.2010.

Ako ukradeš bušilicu - dobit ćeš 4 godine Lepoglave i oduzet će ti ukradeno. Ako ukradeš pola milijarde iz proračuna - dobit ćeš na 4 godine ministarsko ili veleposlaničko mjesto.

RA
rajko
12:53 10.02.2010.

To su neki kokošari