OPTUŽENI ZA TEŽE KRAĐE

Za njima izdana Inerpolova tjeralica: Čabraja i Kalnak uhićeni u Banjoj Luci

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
U Banjoj Luci se slavi neustavni 'dan Republike Srpske'
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
U Banjoj Luci se slavi neustavni 'dan Republike Srpske'
18.01.2021.
u 20:25
Policija je rutinski zaustavila BMW, da bi u njemu otkrili Kalnaka i Čabraju
Pogledaj originalni članak

Dvojicu kriminalaca Filipa Kalnaka i Miju Čabraju, zaslužnih za višestruke krađe u Istri, banjalučka policija uhitila je ove nedjelje.

Naime, policija je rutinski zaustavila BMW, da bi u njemu otkrili da su Kalnak i Čabraja, za kojima je izdana tjeralica.

- Nakon što je utvrđeno da je za njima raspisana Međunarodna tjeralica, oni su uhićeni i nakon kriminalističke obrade bit će predati Terenskom centru za strance Banjaluka, rekla je glasnogovornica PU Banje Luke Danijela Mučibabić.

Inače, policija već duže vrijeme traga za ovim dvojcem koji su povezani s nekoliko težih krađa.

- Prije nešto više od pet godina, prijeteći oružjem opljačkali su trgovinski centar Kaufland u Poreču, zatim su prošle godine “digli u zrak” dva bankomata u istom gradu i iz njih ukrali novac. Učestvovali su i u pljački većoj od 1,5 milijuna kuna, ali i u presretanju kombija jedne agencije za osiguranje i krađe veće količina novca iz njega, prenosi Srpska info.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.