PREKINUT SASTANAK

Kosovska policija privela petoricu Srba koji su se sastali s povratnicima

Foto: AFP
Kosovska policija privela petoricu Srba koji su se sastali s povratnicima
26.01.2010.
u 15:27
Kosovska policija privela je danas u selu Drsnik pomoćnika srbijanskog ministra za Kosovo Branislava Ristića tijekom sastanka sa Srbima povratnicima.
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD -  Kosovska policija privela je danas u selu Drsnik pomoćnika ministra za Kosovo Branislava Ristića tijekom sastanka sa Srbima povratnicima u općinu Klina, javlja B92 pozivajući se na agenciju Tanjug.

Osim Ristića, policija je privela i predstavnika tog ministarstva Borislava Tajića, direktora centra za socijalni rad u Kosovskoj Mitrovici Miladina Đurovića, predsjednika općine Klina Svetislava Dabižljevića i predstavnika povratnika sela Dolac Božu Markovića.

Predstavnici ministarstva i lokalne samouprave koju financira Beograd imali su sastanak u selu Drsnik s povratnicima zbog rješavanja socijalnih pitanja, egzistencije i opstanka, a policija je prekinula sastanak i petoricu Srba odvela u policijsku postaju na saslušanje, doznaje B92. Sudionici sastanka, Srbi povratanici, izjavili su Tanjugu da su "privedeni još u policijskoj stanici u Klini i da je ovaj postupak kosovske policije uznemirujući".

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
15:37 26.01.2010.

pa treba privesti sve koji dodju u drugu drzavu da rovare.oni misle jos uvijek da je to Srbija,Nije bre to vise Srbija to je sada Republika Kosovo. Treba diplomatskim putem traziti dozvolu da dodjes frajeru

LU
luena
16:03 26.01.2010.

Sutra citamo u VL,Tadic se zalio U -narodima. zaboravljaju ili se prave ludi ,kao da neznaju da nisu kuci u RS.

BO
bosut1
22:15 26.01.2010.

E moj kurcula Kosovo je dio Srbije smo u vasim srpskim glavama.Hrvatska sa vasim problemima nema veze,sami ste se uvalili u drek i sad gledajte kako ce te se iscupati iz dreka.Nitko vam za to nije kriv,sami ste si krivi.Svi problemi koji se dogdjaju na Kosovu stete samo Srbiji.