prometna u šibeniku

Košarkaš Dario Šarić pod utjecajem alkohola slupao tri auta

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
Košarkaš Dario Šarić pod utjecajem alkohola slupao tri auta
19.11.2012.
u 15:12
Mladi vozač bio je za upravljačem džipa koji po zakonu ne smije voziti. Policija tvrdi da je pobjegao s mjesta nesreće, on to navodno demantira
Pogledaj originalni članak

Najveća košarkaška nada Hrvatske 18-godišnji Dario Šarić u Šibeniku je u noći s petka na subotu oko jedan sat pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj su oštećena tri parkirana automobila.

U šibenskoj nam je policiji potvrđeno da je Šarić vozio i automobil koji prema zakonu nije smio jer je mladi vozač. Riječ je o džipu. Doznajemo i da će protiv njega biti podnesen  optužni prijedlog.

Glasnogovornica PU šibenske Marica Kosor tvrdi da je mladi vozač pronađen ni sat kasnije nakon prometne nesreće u jednoj šibenskoj ulici, a u policiji nam je potvrđeno da je imao nešto alkohola u kvi, ne otkrivajući koliko točno.

Šarić je navodno popio svega jedno pivo i imao manje od 0,5 promila, a navodno demantira i da je pobjegao s mjesta prometne nesreće, odnosno da se udaljio nakon što se nitko od vlasnika nije pojavio.

Policija tvrdi da nije ostavio svoje podatke na automobilima koje je oštetio. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
15:56 19.11.2012.

Nedao bog većeg zla.

OB
-obrisani-
15:35 19.11.2012.

A ljudi su se čudom čudili kada je Ante Kostelić djecu tjerao da u 21:00 budu u krpama! I onda se čudimo zašto nam propadaju mladi talenti...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
10:49 20.11.2012.

Doznajemo i da će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog. ------- Koje je to s**e. Optuzni prijedlog. Sta fali normalnoj tuzbi ?