Gradonačelnik Bjelo

Korušec kao Jarnjak: Bracek, vaša je anketa čisti šlamperaj

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Korušec kao Jarnjak: Bracek, vaša je anketa čisti šlamperaj
20.06.2012.
u 16:00
Pokušavajući prozvati gradonačelnika zbog loših rezultata nedavne ankete, SDP si jučer na Gradskom vijeću zabio autogol
Pogledaj originalni članak

Klasičan autogol! Tako bi se nogometnim rječnikom mogao opisati potez oporbenog SDP-a na današnjem aktualnom satu bjelovarskog Gradskog vijeća. Njihov vijećnik, mlađahni Marko Filipan, iznio je rezultate nedavne ankete koju su članovi Foruma mladih SDP-a proveli s namjerom da provjere što građani misle o stanju u gradu i kako ocjenjuju rad gradonačelnika i gradske uprave.

Iznoseći rezultate prema kojima se, primjerice, čak 93 posto građana izjasnilo da u Gradu vlada nepotizam, Filipan je slavodobitno zatražio očitovanje gradonačelnika Antuna Korušeca. Nimalo zatečen prozivkom, ovaj mu je odgovorio da Forum mladih nije ovlašten, a ni kompetentan ni stručan da ispituje javno mnijenje.

– Ta anketa nije i ne može biti sud javnosti. Napravljena je vrlo neprofesionalno i šlampavo – kazao je Korušec dodajući da su ga zvali neki od ispitanika žaleći se na nekorektan odnos anketara. Na kraju je u Jarnjakovu stilu zaključio – “Bracek, anketa je čisti šlamperaj!”

Da za SDP stvar bude još gora, za govornicu je izašao njihov vijećnik Vlastimir Ušćebrka i stao na stranu Korušeca obrušivši se na anketu i anketare, ali i na aktualnu državnu vlast.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar tkozna
tkozna
22:10 20.06.2012.

Moj novinarčiću jel ti drago što više novinari nisu krivi za sve, sada su anketari krivi, moželi niže!?