Lila Grace Rose u Zagrebu

'Korumpirane vlade i industrija pobačaja najveći su neprijatelj žena'

Foto: ''
'Korumpirane vlade i industrija pobačaja najveći su neprijatelj žena'
17.05.2014.
u 22:59
Američka aktivistica u Zagrebu je prikazala i svoja dva kratka filma kojima je razotkrila prikrivanje dječjeg zlostavljanja, ali i odnos medicinskog osoblja u klinikama za pobačaje.
Pogledaj originalni članak

Američka aktivistica koja se zalaže za kulturu života i agitira za legislativnu zabranu pobačaja, 25-godišnja Lila Grace Rose održala je predavanje u sklopu posljednjeg dana Kuultfesta u Branimir centru.

- Korumpirane vlade i industrija pobačaja najveći su neprijatelji žena, a ne nerođena djeca. Društvo treba educirati jer žene trebaju zaštitu, a ne osudu - rekla Rose.

Prikazala je i svoja dva kratka filma kojima je razotkrila prikrivanje dječjeg zlostavljanja, ali i odnos medicinskog osoblja u klinikama za pobačaje. U državama Nebraska i Maryland abortus je legalan do 28. tjedna trudnoće. U sklopu festivala priznanje je dobila i Jaga Stojak, primalja iz Knina koja je odbila sudjelovati u pobačajima.  

>> Desnica dovodi aktivisticu koja će razdrmati naciju

>> Udruga Vigilare: Vratite primalju Jagu Stojak na posao

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

PD
Pukovnik_D.Bogdanić
08:06 18.05.2014.

Bravo za ovu ženu ------------------- treba reći istinu ma koliko rodni ideolozi i njihovi mediji iskrivljavali istinu.

PD
Pukovnik_D.Bogdanić
09:01 18.05.2014.

Kisinger ....... nije ona ovca da se nju vodi kući što se za pobornike rodne ideologije nebi moglo reći

I9
ivan.994
13:51 18.05.2014.

Kad mi netko objasni kakav je to civilizacijski doseg i ljudsko pravo ubijati nedužnu i slabu nerođenu djecu, onda ću se i ja zalagati za pobačaj. Žalosno je, i uznemiruje, da se dobu u kojem se ljudi bore za kojekakva "prava" zaboravlja i obezvrijeđuje temeljno pravo na život.