KUTINA

Kombi udario automobil pred sobom, jedna osoba poginula

Foto: Arhiva VL
Kombi udario automobil pred sobom, jedna osoba poginula
02.04.2010.
u 10:38
Pretpostavlja se da je vozač kombija zadrijemao ili nije na vrijeme primijetio automobil ispred sebe te je naletio na zadnji kraj automobila koji je odgurnuo, a on se zarotirao i prevrnuo.
Pogledaj originalni članak

KUTINA - Jutros oko 6.20 na autocesti kod Kutine, u naletu kombija na osobni automobil kutinske registracije, teške ozljede, od kojih je preminuo u sisačkoj bolnici, zadobio je suvozač u automobilu Ž. M. (26) iz Kutine.

Pretpostavlja se da je vozač kombija zadrijemao ili nije na vrijeme primijetio automobil ispred sebe te je naletio na zadnji kraj automobila koji je odgurnuo, a on se zarotirao i prevrnuo. U njemu su bili otac koji je upravljao i sin koji je stradao. U kombiju su bili vozač i putnik koji su putovali na granični prijelaz Stara Gradiška.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.