zaštićene vrste

Kod Poljaka pronašli četiri dijela amfore i dvije školjke puža bačvaša

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
amfore
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
amfore
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
amfore
02.09.2015.
u 11:31
Nad dvoje poljskih državljana provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljenog obavljanja istraživačkih radova i prisvajanja kulturnog dobra
Pogledaj originalni članak

Dubrovačka policija je od dvoje Poljaka oduzela četiri dijela amfore i dvije školjke puža bačvaša koji je strogo zaštićena vrsta.

Muškarac (55) i žena (62) iz Poljske zatečeni su sa zaštićenim vrstama u moru kod otoka Jakljana u koordiniranoj akciji policijskih službenika Postaje pomorske policije Dubrovnik, službenika mobilne jedinice carine, djelatnika Lučke kapetanije Dubrovnik i ribarskog inspektora.

Nad dvoje poljskih državljana provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljenog obavljanja istraživačkih radova i prisvajanja kulturnog dobra, a 55-godišnjak je prekršajno sankcioniran i po Zakonu o zaštiti prirode.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
mamunamegalo
08:20 05.09.2015.

gluposti. ..kao nekom trebaju stare keramičke rajngle