sudar

Kod Labina poginuo muškarac, kod Varaždina mopedist (18)

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
motorist (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
motorist (1)
Foto: Saša Miljević/PIXSELL
prometna u labinu
04.04.2010.
u 22:11
Nesreća se dogodila nakon što su se sudarila dva osobna vozila pulske registracije.
Pogledaj originalni članak

Jedan je muškarac poginuo u sudaru dva vozila na cesti Štrmca-Labin. Identitet nastradale osobe još nije utvrđen,očevid je u tijeku. Nesreća se dogodila nakon što su se sudarila dva osobna vozila pulske registracije, Audi 80 i Golf. U oba vozila bio je po jedan vozač, bez suputnika, a za jednog je sudar kobno zaršio. Uzroci sudara znati će se nakon obavljenog očevida, javila je Policijska uprava istarska.

Poginuo maloljetni mopedist na ulazu u dvorište svoje obiteljske kuće

U nedjelju oko 20 sati navečer u prometnoj nesreći u Gornjoj Voći kod kućnog broja 116a kod svoje obiteljske kuće, teško je ozlijeđen 17-godišnji mopedist koji je u ponedjeljak ujutro u varaždinskoj bolnici od ozljeda preminuo.

Mladić se vozio bez položena vozačka ispita za vožnju mopedom i bez kacige, a prilikom skretanja u dvorište svog doma, izgubio je nadzor nad mopedom i udario glavom u betonske cijevi koje su se nalazile u dvorištu.

U nesreći je ozlijedio glavu, a unatoč naporima liječnika varaždinske bolnice da mu spase život, mladić je podlegao ozljedama. Maloljetni mopedista je sedma poginula osoba na prometnicama Varaždinske županije tijekom ove godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CI
cickova
11:53 05.04.2010.

poginuli nije bio vezan, javlja 24h. pa nek si sad misli kaj mu je ono crno iza lijevog ramena! RIP

BA
bazzaretta
06:14 06.04.2010.

Kako je samo uspio uletjeti u tu cijev?? ne zelim ismijavati njegovu smrt, no on je morao biti pijan misleci da je cijev ulaz u garazu...