Raskrinkana desetorica

Kod krivolovaca pronašli 17 pušaka, 69 trofeja divljači i živo lane

Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
Kod krivolovaca pronašli 17 pušaka, 69 trofeja divljači i živo lane
30.10.2015.
u 12:41
Prijeti im od jedne do tri godine zatvora te, za prekršaje, do 15.000 kuna kazne – navodi Tomislav Gal iz PU osječko-baranjske
Pogledaj originalni članak

Čak deset krivolovaca iz đakovačkog kraja uhvatila je policija. Pronašli su im 17 pušaka, 1757 komada streljiva, 69 komada trofeja divljači, 70 kg zamrznutog mesa divljači i, najzanimljivije, živo lane. 

–Kod svakoga smo od njih zatekli nešto od zaplijenjene robe. Prijeti im od jedne do tri godine zatvora te, za prekršaje, do 15.000 kuna kazne – navodi Tomislav Gal iz PU osječko-baranjske. Počinili su, sumnja se, osam kaznenih djela protuzakonitog lova i riboolova, dva kaznena djela zbog ilegalnog posjedovanja oružja te 22 prekršaja iz Zakona o oružju.

Nije ovo prvi slučaj raskirnkavanja cijelih skupina krivolovaca, slične su akcije bile u Valpovštini i Baranji ove godine.

>> Ustrijelio trofejnog jelena od 200 kg

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
KaNiDora
12:53 30.10.2015.

nula bodova, ništa im ne prijeti .. odakle vam to??

OK
okvarbudovič
18:28 30.10.2015.

divljaci je apsolutno svejedno jel ju upuca lovac ili krivolovac!