Potraga traje

Kod Ilovika nestao ronilac

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Kod Ilovika nestao ronilac
22.05.2013.
u 16:06
Nestanak ronioca prijavljen je u utorak navečer, zasad je pronađena samo plastična brodica malološinjskih oznaka
Pogledaj originalni članak

Jučer je kod otoka Ilovika nestao ronilac. Naime, policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka zaprimili su jučer oko 22 sata dojavu o nestanku 26-godišnjeg ronioca na dah iz Malog Lošinja, koji se 21. svibnja oko 10 sati brodicom uputio na podvodni ribolov u blizini otoka Ilovika.

Pomorska policija odmah se uključila u potragu, u suradnji s Centrom za traganje i spašavanje na moru, Lučkom kapetanijom Ispostave Mali Lošinj, a u potragu su se uključili i lokalni građani.

Oko 22.45 sati na 250 metara od obale Ilovika pronađena je plastična brodica malološinjskih oznaka dužine 6,5 metara kojom je 26-godišnjak isplovio te signalna  plutača s tri komada ribe. U 23.30 sati na istoj poziciji na dubini od 20 metara pronađene su dvije puške za podvodni ribolov.

Danas ujutro oko 1.45 sati potraga je, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i ograničene vidljivosti, bila privremeno obustavljena, ali je u 6 sati ponovno je započeta potraga na površini mora, a u pretraživanje podmorja uključili su se i ronioci Specijalne jedinice policije MUP-a RH.

>>Pokraj Poreča smrtno stradao ronilac iz Novigrada

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.